O nama  ·  Proizvodi  ·  Usluge  ·  Galerija fotografija  ·  Kontakt  ·  Gdje smo  ·  ARA LED  ·  Početna

 
TRGOVI

                Središnji gradski trgovi su mjesta na kojima se uobičajeno organizira doček Nove godine, stoga je potrebno da svjetleća dekoracija bude posebno dizajnirana. Posebnosti svakog trga navode nas da prilikom osmišljavanja dekoracije sagledamo sve strukturalne oblike trga koje kasnije koristimo u dizajnu. Svaki naš dizajn dekoracije je posebna cjelina koja obogaćuje trg svojom svjetlošću.

ULICE

  Ovisno o širini i dužini ulice, projektiramo svjetleće komplete koji premoštavaju ulicu. Obzirom da u proizvodnji koristimo aluminijske profile, naši ukrasi su vrlo male težine te je moguće izraditi ukrase velikih dimenzija. Koliko će neka ulica djelovati bogato ukrašena ovisi o količini ukrasa postavljenih duž ulice pritom pazeći na međusobni razmak kako bi svaki ukras došao do izražaja.      

POSLOVNE ZGRADE

  Posebnost poslovne zgrade umnogome utiče na izradu idejnog rješenja blagdanske svjetleće dekoracije. Značajka naših proizvoda je da ih veličinom i oblikom prilagođavamo za svaku cjelinu. Izrada svjetleće dekoracije moguća je i po zahtjevu naručioca.

HOTELI

  Zbog uobičajenog organiziranja svečanog dočeka Nove Godine u hotelima, u mogućnosti smo ponuditi kompletno osmišljavanje svijetleće dekoracije ulaznog pročelja hotela kao i uređenje untarnjeg prostora gdje se organizira doček.

RAZNE DEKORACIJE

  Kako bi dočarali blagdanski ugođaj u mogućnosti smo izraditi razne svjetleće ukrase za Božićne domjenke, obilježavanja obljetnica poslovanja, ljetnih manifestacija, karnevalskih fešti, i raznih drugih događaja.