O nama  ·  Proizvodi  ·  Usluge  ·  Galerija fotografija  ·  Kontakt  ·  Gdje smo  ·  ARA LED  ·  Početna

 
Jurišićeva, Zagreb

  Veličina ulice zahtijevala je da dizajniramo svjetleći komplet za premoštavanje ulice koji će svojom veličinom upotunosti dekorirati ulicu. Rješenje koje smo predložili sastoji se od kristalnog trodimenzionalnog lustera visine 2,5m sa dva niza svjetlećih vijenaca koji su se protezali od jednog do drugog kraja ulice. Ovo rješenje daje raskošnu dekoraciju sa puno svijetlosti samim time što je ulica dugačka pa se u jednom trenutku vidi i po desetak premost. 

Jurišićeva 2003, Zagreb

  Na osnovu želje naručioca u mogućnosti smo i dizajnirati svjetleći ukras u raznim oblicima po želji naručioca. U javnom nadmetanju za svjetlosnu dekoraciju grada Zagreba 2003. godine, pred nas je postavljen zadatak da se kao motiv blagdanske dekoracije koristi Licitarsko srce. Uvidjevši na koji se način tradicionalno ukrašavaju Licitarska srca, dizajnirali smo svjetleće Licitarsko srce u bojama koje su zastupljene u tradiciji. Tako dizajnirana svjetleća licitarska srca kompletirali smo sa svjetlećim nizovima u kompletu za premoštavanje ulica. Potvrda da smo dizajn kvalitetno osmislili bile su pozitivne reakcije građana Zagreba na novu dekoraciju.

Arsenalska, Pula

  Premost za ulicu u kombinaciji vijenaca i središnje  kuglice nadovezuje se na osnovni motiv dekoracije cijelokupnog grada Pule.

Riva, Pula

  Kristalni borovi za kandelabere, poredani u nizu u blizini mora daju poseban ugođaj.

Bogovićeva, Zagreb

 Šetnja ovako blagdanski okićenom ulicom pruža poseban osjećaj.

Istarska, Pula

  Godine 2008. na javnom natječaju za svjetleću dekoraciju grada Pule prijavili smo se sa dizajnerskim rješenjem cjelokupnog grada Pule sa osnovnom idejom koja kombinira kristalne kugle, svjetleće vijence i kristalne borove. Samim time za središnju ulicu u gradu osmislili smo rješenje sa premostom za ulicu koji se sastoji od kristalne 3D kuglice sa tri svjetleća vijenca. Posebnost ulici daje i način postave premosta naizmjeničnim postavljanjem kuglica i nizeva.

Padova - Italija - Bastione Castelnuovo

  Posebnost ove dekoracije je u njenoj veličini koja je približno 50m. Za postavu ove dekoracije koristile su se alpinističke usluge.

Padova - Italija - Bastione Castelnuovo

  Noćni snimak koji nemože ostati neprimjećen.

Padova - Italija - Porta Altinate 2010

Na međunarodnom natječaju za svjetleću dekoracijom grada Padove - Italija, dobili smo ovaj veliki posao koji smo sa velikim uspjehom okončali 26.11.2010. na zadovoljstvo naručitelja grada Padove.
  Na osnovu dostavljenog novog dizajna "GRANDE NATALE A PADOVA" kojim od ove godine započinje novi pristup blagdanskoj dekoraciji grada Padove, osmislili smo kompletnu tehnologiju izrade velikih (3x4,5m) svjetlećih mašni i traka koje su se postavljale na glavnim povjesnim ulazima u grad. Ukupno smo izradili i postavili 9 mašni na starogradske zidine.
     

Padova - Italija - Porta Altinate 2010

  Na ova starogradska vrata, koja su sagrađena 1256 godine, mašne su postavljene sa obje strane.

Padova - Italija - Porta Altinate 2010

    Noćni snimak