O nama  ·  Proizvodi  ·  Usluge  ·  Galerija fotografija  ·  Kontakt  ·  Gdje smo  ·  ARA LED  ·  Početna

 
Haineken, Zagreb

 Poseban zahtijev iz sjedišta marketinške agencije proizvođača piva Haineken, da se na plakatnom jestu u Zagrebu postavi svjetleća dekoracija sa bijelim kuglicama koje se programski pale i gase simulirajući padanje snjega. Zahtijev je ispunjen u potpunosti uz usmenu zahvalu naručioca na kvalitetno izvršenu dekoraciju.

Obiteljska kuća

  Mnogi danas žele da im obiteljska kuća izgleda kao iz bajke. Uporabom naših proizvoda i ideja to i ostvarujemo. Jedan primjer bogato okićene kuće u kojoj vlasnici doslovce uživaju.

Svjetleća kuglica u plavoj boji

  Posebnost naši ukrasa je u tome što se po želji kupaca izrađuju ukrasi u raznim bojama s time da ukoliko se želi zamjeniti boja dovoljno je zamjeniti boju LED diode unutar plastične kapice i ukras poprima drugu boju.

Božićni domjenak HT, Zagreb

  U sklopu ponude svjetlećih ukrasa nudimo i iznajmljivanje svjetleće dekoracije za uređenje interijera za razne Božićne domjenke.

Gorenje, Zagreb

  Postojeće svjetlosne stupove dekorirali smo sa LED svjetlećim nizovima. Ukoliko bi se ovakvi stupovi osvjetlili sa svjetlećim cijevima, dobiveni dekorativni ugođaj bi bio neusporediv.

Maduševac, Zagreb

  Za adventski vijenac izradili smo gornji poklopac za svijeće koji je imao isprogramiranu svjetlost da dočarava gorenje plamena.

Dvorac Gjalski, Zabok

  Obrubljivanje otvora na fasadi svjetlećim nizovima sa postavom svjetlećeg ukrasa u obliku zavjesica.

Kolodvor, Zagreb

  Detalj svjetleće dekoracije metalne ulazne nadstrešnice uporabom svjetlećih žaruljica snage 5W. I na ovom primjeru eventualna uporaba svjetlećih cijevi bi narušila strukturu nadstrešnice.

Škoda, Zagreb

  Obrubljivanje amblema sa nizovima.

Tržnice, Zagreb

  Prikaz načina izrade natpisa gdje se koristi plastična podloga izrađena u obliku logotipa tvrtke gdje se po osi postavljaju žaruljice koje noćno osvjetle podlogu.

Sveta obitelj, Kaptol Zagreb

  Prikaz svete obitelji koja je postavljena na prolazu prema Kaptolu - Zagreb.