O nama  ·  Proizvodi  ·  Usluge  ·  Galerija fotografija  ·  Kontakt  ·  Gdje smo  ·  ARA LED  ·  Početna

 
Trg Bana Jelačića, Zagreb

  Projektiranjem blagdanske svjetleće dekoracije za grad Zagreb započeli smo 1997. godine od kad smo u tri navrata mjenjali idejna rješenja.
  2006. godine za trg Bana Josipa Jelačića u gradu Zagrebu, projektirali smo potpuno novu svjetleću dekoraciju zasnovanu na trodimenzionalnim kristalnim borovima, koje smo specijalno dizajnirali za trg.
  Svjetleći kristalni bor sastoji se od 6 elemenata visine 7m sa ukupno 1200 LED dioda bijele boje. Stilizirane grane bora su u osnovi elementi pahuljica. Ukupno smo projektirali 21 svjetleći bor koji su za svoju osnovu koristili postojeći svjetlosni stup.

Trg Forum, Pula

  Trg Forum u Puli bio je na neki način poseban dizajnerski zadatak. Obzirom da je riječ o trgu na kojem se nalaze zgrade iz raznih povijesnih razdoblja, svjetetleća dekoracija morala je biti tako projektirana da se uklopi u cjelinu trga, a da korištenim oblicima ne narušava ljepotu trga.
  Kao najprikladnije rješenje nametala nam se ideja sa dekoracijom koja će "lebditi" na sredini trga. Zgrade koje okružuju trg srećom su bile dovoljne visine da nam dozvole projektirane svjetleće dekoracije sa velikom kristalnom kuglom promjera 3,5m te svjetlećih nizova koji se u obliku plašta šire od kugle na četiri strane trga. 

Trg na mostu, Pula

  Uporaba LED dioda omogućila nam je neograničene dizajnerske mogućnosti. Na središnji stup smo postavili 8 elementni kristalni bor visine 7m, na travnatu površinu postavili smo 20 svjetlećih kuglica raznih veličina. Ovim dizajnerskim rješenjem praktički smo počeli biti umjetnici u svom poslu što nas razlikuje od konkurencije.

Narodni trg Poreč

  Gradski trg u gradu Poreču sa svojim modernim osvjetljenjem nametao je rješenje sa kristalnim borovima u plavoj boji.

Markov Trg, Zagreb

  Postavom prirodne jekle koju smo osvjetlili sa svjetlećim kristalnim prizmama i kristalnim kuglicama dekorirali smo praktički cijeli prostor trga.

Preradovićev trg, Zagreb

 Dekoracija stabala sa malim LED iskričavim diodama.

Izvadak iz novina

  Izvadak iz novina na dan 2.12.2007. objavljen u Večernjem listu, gdje se opisuju osobna mišljenja građana Zagreba o novo postavljenoj blagdanskoj svjetlećoj dekoraciji na trg Bana Jelačića.